mardi 13 octobre 2015

The converted cinema

I love everything about this place: the sober color scheme, the use of natural materials, the mix of old and new... The flat is located in a former cinema in Stockholm, a conversion project I actually wrote about two years ago. These pictures have been made by two very talented people, stylist Josefin Hååg and photographer Kristofer Johnsson, for the latest issue of Swedish magazine Residence.

J'adore tout ici: la palette sobre, l'utilisation de matériaux naturels, le mélange de neuf et d'ancien... L'appartement est situé dans un ancien cinéma à Stockholm, un projet de reconversion dont j'avais en fait parlé il y a deux ans. Ces images ont été réalisées par deux personnes plein de talent: la styliste Josefin Hååg et le photographe Kristofer Johnsson, pour le dernier numéro du magazine suédois Residence.

2 commentaires:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...